House of Joy Hoofddorp

Selecteer de taal

Ben je geboren in een ander land? Dan kun je terecht bij House of Joy! Bij ons kun je nieuwe vrienden maken, beter Nederlands leren spreken en we kunnen elkaar helpen als het nodig is. Klik hier voor een leuke video.

We zijn elke woensdag open vanaf 16.00 uur in het gebouw De Graankorrel, IJweg 1100 in Hoofddorp. Lees op deze pagina hoe je ons kunt vinden.

Meestal zijn er ongeveer 25 mensen: moslims en christenen, vrouwen en mannen, migranten en Nederlanders. Als je binnenkomt, heten we je welkom. Daarna krijg je koffie, thee, of water. Er zijn altijd genoeg mensen om mee te praten. Je mag alleen komen, of met je hele gezin. Er is opvang en limonade voor de kinderen. Om ongeveer 17.30 uur beginnen we met eten. Het is helemaal gratis!

Heb je een vraag over het gebruik van je laptop? Neem hem mee! Er is bijna altijd iemand die jou kan helpen.

Van 18.30 uur tot 19.15 uur is er een taalles, waar je aan mee kunt doen.

Veel belangstelling voor "Eat & Read Bible"

Op 4 april was de eerste bijeenkomst van "Eat & Read Bible". Zo'n 15 mensen hebben samen lekker gegeten en zijn toen met elkaar in gesprek gegaan over een stukje uit de Bijbel. Alles werd vertaald van en naar Arabisch en Farsi. Op 25 april, 16 mei en 6 en 27 juni zijn de volgende bijeenkomsten. Het is telkens op donderdag van 12.30 tot 15.00 uur in het Brandpunt. Wil je meedoen? Stuur je naam en telefoonnummer dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0611532343.

eatread

Lees meer in ons blog

Wil je meer weten over wat wij doen en een paar foto's zien? Kijk dan in onze blog!