House of Joy Hoofddorp

Selecteer uw taal

Ben je geboren in een ander land? Dan kun je terecht bij House of Joy! Bij ons kun je nieuwe vrienden maken, beter Nederlands leren spreken en we kunnen elkaar helpen als het nodig is.

Er zijn twee mogelijkheden:

  1. Contact met een Nederlander.

    Als je graag contact wilt met iemand die in Nederland geboren is en je spreekt een beetje Nederlands of Engels, meld je dan aan. Je zult een reactie krijgen van iemand in Hoofddorp of omgeving, iemand van hetzelfde geslacht. Daarna kun je een afspraak maken om elkaar te ontmoeten. Meld je aan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

  2. House of Joy bijeenkomsten.

    Eén keer per maand organiseren we een gezellige bijeenkomst voor iedereen. Je mag alleen komen, of met je hele gezin. Er is opvang voor kinderen. De volgende keer is gepland op woensdag 9 februari 2022 vanaf 16.00 uur in het gebouw De Graankorrel, IJweg 1100 in Hoofddorp. Op de foto’s zie je het gebouw. Je hoeft je hiervoor niet aan te melden. Let op: deze bijeenkomst gaat alleen door als de corona-regels het toelaten. Als je wilt meedoen met het eten, kun je je aanmelden via dit formulier.

Foto impressie